Πολιτική Επιστροφών/Ακυρώσεων

Για κάθε ζήτημα υποστήριξης που αφορά τις αγορές σας, τροποποίησης ή ακύρωσης παραγγελίας, αλλαγής, αντικατάστασης ή επιστροφής προϊόντων αλλά και για κάθε σχετική ερώτηση, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας magos auto parts ΜΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ τηλ :2311262867

Αλλαγή παραγγελίας
Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τροποποιήσουμε παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.magos.gr. Ωστόσο μπορείτε να ακυρώσετε και να δημιουργήσετε μια νέα παραγγελία, χωρίς καμία επιβάρυνση, εντός μίας ώρας από την καταχώρησή της. Η παραπάνω αλλαγή προϋποθέτει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2311262867 ή μέσω email στο autoparts@magos.gr, οπότε θα ενημερωθείτε για το τυχόν κόστος αλλαγής και την ανάλογη διαδικασία.

Ακύρωση Παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας μας στο 2311262867 ή μέσω e-mail στο autoparts@magos.gr εντός μίας ώρας από την καταχώρησή της, οπότε και θα ενημερωθείτε σχετικά με τις επιλογές που έχετε ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται η παραγγελία σας.

Επιστροφές προϊόντων
Οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές λόγω της φύσης του προϊόντος .Μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία και κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα . Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάσταση τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.
Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο autoparts@magos.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 2311262867 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας.

Κύριος στόχος μας, μέσω της λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος magos.gr, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας ασφαλείς συναλλαγές για αγορές ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτει πολυετή πείρα και βρίσκεται δίπλα σας με σεβασμό και σωστή ενημέρωση, πριν αλλά και μετά την παραλαβή των παραγγελιών σας, προκειμένου να λύσει οποιαδήποτε απορία ή τυχόν προβληματισμό σας.